Siirry suoraan sisältöön

Boudoirkuvaus &
Voimaannuttava henkilökuvaus

Se kuvaus joka nostattaa, pysäyttää, herkistää ja voimistaa samaan aikaan. Valokuvaajana rakastan ehkä eniten boudoirkuvausta ja voimaannuttava kuvausta.

Se hetki, kun ihminen kasvaa kuvauksen aikana itsevarmemmaksi omassa tervessä itserakkaudessaan ja näkee itsensä linssin kautta.

Tähän kuvaukseen saattaa olla jopa jännittävää tulla. Ei hätää, haastavin vaihe on kun otat yhteyttä minuun, sitten alkaa se hauska osuus. Suunnitellaan tulevaa kuvausta yhdessä, keskustellaan toiveistasi ja lähdetään toteuttamaan kuvausmatkaa.

Usein olemme tottuneet katsomaan itseämme samojen peilien kautta arjessamme. Voimaannuttavassa kuvauksessa on kyse siitä, että saat tulla juuri sellaisena kuin olet ja löytää itsestäsi jotain uutta tai vahvistaa jo olemassa olevaa. Saat tulla haavoinesi ja haaveinesi. Ikuistetaan sinut juuri sellaisena kuin olet: kauniina ja täydellisen epätäydellisenä. Tarinat ja tunteet kutsuvat minua ja niitä haluan kuvieni kautta ilmentää. Tähän kuvaukseen voit tulla yksin tai puolisosi kanssa.

Tämä kuvaus soveltuu kauniisti myös huomenlahjakuvista haaveileville.

Alla muutamat lyhyet otteet kauniista tarinoista, joita olen saanut tallettaa.

Anni

TANSSI JA RAKASTA LÄPI MUUTOKSEN

Emilia&Tino

VAIN ME KAKSI

Heidi

SPONTAANI KESÄINEN ILTA