Siirry suoraan sisältöön

Odotus- ja äitiyskuvaus

”Motherhood, the exquisite inconvenience of being another person’s everything.”

Haluan kuvauksen kautta viedä eteenpäin välittämistä ja aitoa kohtaamista. Tahdon vangita kuviin upeat tunteet ja sen matkan, jonka sinä tai te olette tehneet, tai joka on vielä edessä.
Tämä pätee kaikissa kuvauksissani, oli kyseessä sitten boudoir-, perhe-, newborn-, henkilö-, odotus- tai synnytyskuvaus.

Kuvaajana olen sensitiivinen ja vahvuuteni on tuoda kuvaustilanteisiin rentoutta. Tarvittaessa ohjaan kuvattavia lempeän luontevasti. Vältän kuvauksissani varsinaisia ”poseerauksia” ja muistutan aina, että kuvattavaksi tuleminen ei vaadi sinulta MITÄÄN erityisosaamista. Sinä saavut paikalle, minä hoidan loput.

Erityisen rakkaita itselleni ovat ne hetket, jolloin näytän kuvattaville kameran näytöltä muutamia ensimmäisiä kuvia, ja hän näkee itsensä aivan uusin silmin. Siinä on sitä jotain upeaa. Se on voimaannuttavaa, kaunista ja niin kauas kantavaa voimaa. Tämän vuoksi kuvattavaksi tullessa korostan aina, että kuvauspalvelu on kokonaisuus, eivät vain ne kauniit ja kivat kuvat. Kaiken keskiössä ovat suuret tunteet, kokemus kuvattavana olemisesta, keskustelut kuvauksen lomassa ja yhteinen aikaa itsensä tai perheensä kanssa. Se on ikuistettava kokemus. Kruununa on ikuinen muisto kuvien muodossa, muistot joihin voit konkreettisesti palata kuvien avulla.