Siirry suoraan sisältöön

MITEN VOIN AUTTAA SINUA?

Valitse sen perusteella mitä haet.

SYVENNÄ YRITYKSEsi Mielikuvaa

”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” -väite pätee mielestäni erityisesti yrityksiin liittyen. Ei ole yhdentekevää, miltä verkkosivun tai somessa olevat kuvat näyttävät. Vaikka teksti ja sisältö olisivat kuinka hyvät tahansa, voivat kehnot tai vääränlaiset kuvat antaa huonon ensivaikutelman. Pahimmassa tapauksessa potentiaalinen asiakas ei saa yrityksestä luotettavaa kuvaa eikä tutustu tarkemmin yritykseen, vaikka sen tarjoama palvelu tai tuote olisi hänelle tarpeellinen.

Olen itse ollut yrittäjänä noin yhdeksän vuotta, ja sinä aikana toiminut kahdella eri alalla, tehnyt tehnyt henkilöbrändilläni vaikuttajamarkkinointia sosiaalisessa mediassa sekä kouluttanut yrittäjiä somen käyttöön.
Tänä aikana olen oppinut yrityksen brändin rakentamisesta, mielikuvien luomisesta kuvan ja videon avulla sekä tietysti käytännössä sen mitä EI kannata tehdä. Ne jos mitkä on tärkeitä oppitunteja!

MITÄ TUNNETTA JA TARINAA KUVASI KERTOVAT ASIAKKAALLESI?

ASIAKASKOKEMUS SOULFIAYOGA

”Otin Silviaan yhteyttä, kun päätin launchata joogayritykseeni liittyvät kotisivut ja sosiaalisen median tilin nopealla aikataululla.
Silvia teki kalenteriin tilaa ja sai otettua kotisivujani varten upeita kuvia.

Pidän Silvian tavasta toimia valokuvaajana; hän on tarpeeksi suora ja antaa paljon erilaisia vinkkejä joten kuvattavana on helppo olla. Minulla oli selkeä visio itsellä minkä tyyppisiä kuvia haluan ja olin erittäin tyytyväinen myös editoinnin lopputulokseen.
Sain täydelliset boho-chic-yoga-kuvat kotisivuilleni, jotka vastaavat täysin sitä visuaalista brändäysilmettä, jota lähdin hakemaankin. Kiitos Silvia ❤️

Sofia @soulfiayoga

ASIAKASKOKEMUS KIRSI MÄNNISTÖ – RAVITSEMUSTERAPEUTTI

”Oli ihana kokemus olla Silvian kuvattavana ja nautin kuvauksesta, vaikka olin oman mukavuusalueen ulkopuolella. Silvia pulppusi koko ajan uusia ideoita minkälaisia eri tyyppisiä kuvia voisi ottaa. Olin ottanut mukaan rekvisittaa, vaikka ei minulla ollut aavistusta siitä miten niitä voisi kuvissa hyödyntää. Rekvisiitta pulmakin ratkesi helposti Silvian tehdessä upeat sommitelmat tuomistani tuotteista. Ainut ongelma tuli vasta, kun kuvat saapuivat ja niistä kaikista upeista kuvista piti valita ne mieluisimmat. 

Kokemus oli kaikkiaan rento, hauska ja erityinen, vaikka meitä oli useita kuvattavia samana iltana.” (Yrittäjien minikuvaus)

YRITYKSEN VALOKUVAUSPAKETTI ESIMERKIT:

(*Kaikki paketit sisältävät kuville jatkuvan/ vapaan käyttöoikeuden)

MINI

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvaushetken suunnittelu.

1,5h kuvaus yhdessä lokaatiossa
(esim. somekuvia ehtii ottamaan 2–3 eri asukokonaisuudella tai tähän mahtuu esim. pienen firman henkilöstökuvaus)

Esivalintagalleria ja 10 vapaavalintaista kuvaa jotka editoidaan yrityksen brändiä mukaillen
(Lisäkuvat 40e/kpl tai pakettitarjoukset)

YHT. 510e (+alv 24%)

TIIVIS

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvauspäivän suunnittelu.

Kuvauspäivä 3h: 2–3 eri lokaatiota
(Aikaa useammille kokonaisuuksille sekä yksityiskohdille. Voidaan myös yhdistää tilakuvausta ja henkilökuvausta.)

Esivalintagalleria ja 30 vapaavalintaista kuvaa jotka editoidaan yrityksen brändiä mukaillen
(Lisäkuvat 40e/kpl tai pakettitarjoukset)

YHT. 775e (+alv 24%)

HELAHOITO

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvauspäivän suunnittelu.

Kuvauspäivä 4–7 h
(Kokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan ja lokaatioita voi olla useampi. Tässä voidaan yhdistää myös promo + juhlakuvausta)

Kuvamäärä sovitaan erikseen tarpeen mukaan tai koko galleria paketteina jolloin kuvaaja valitsee itse parhaat kuvat.

HINNAT ALKAEN 900e (+alv 24%)

JATKUVA

Tämän paketin sisältö suunnitellaan teidän jatkuvia tarpeita ajatellen.

Esim. 2–4 x vuodessa ”TIIVIS” -paketti tukemaan teidän kuvatarpeita.

Kuvamäärä sovitaan erikseen, riippuen kuvauspaketista ja kokonaisuudesta.  Jatkuvan yhteistyön etu on se, että tunnen yrityksen jo etukäteen eikä joka kerta tarvitse käydä laajaa tutustumiskeskustelua. Tämä helpottaa ja nopeuttaa suunnittelutyötä. Kuvaustyyli ja täten myös kuvat henkivät samaa linjaa vaikka vuodenaika, kuvattavat ja miljöö muuttuisivat.
Jatkuvan sopimuksen paketit 5% – 15% alennus, riippuen yhteistyön toistuvuudesta.

Somevalokuvaus Koulutus & SOMEPT

SEURAAVA YRITTÄJIEN YHTEINEN KOULUTUSPÄIVÄ 11.4.2024 HÄMEENLINNASSA

Somevalokuvaus koulutus
& valmennus

Tämä koulutus on sinulle joka toivot oppivasi HELPOT ja NOPEAT tavat yrityksesi arkeen somettaa ja kuvata ammattimaisesti puhelimellasi, oman työsi ohella.

Aika on rahaa. Sen yrittäjät tietävät. Ammattikuvaajalle on paikkansa mutta puhelimella saa nykyään myös paljon aikaan ja se kannattaa hyödyntää!

Minä osaan valokuvaamisen ja somen, sinä osaat sinun ydinosaamisen. Kun nämä yhdistetään ja sinä saat kaiken potentiaalin nykyaikaisesta älypuhelimesta ja sen kamerasta irti yritystoimintasi arjessa, tulos on aikaa ja rahaa säästävä kiinnostava sisältö joka on teistä lähtevää.


To 11.4.24 Somekuvaus koulutus vol 1.
9-15:30 (sis. omakustainteisen lounastauon)
Koulutuspaikka: Hämeenlinna, tarkempi lokaatio ilmoitetaan osallistujille


Sinulla on jo älypuhelin, sinulla on toimintasi ydinosaaminen. Miksi et näytä sitä?
Ehkä ajanpuutteen vuoksi? Ehkä sen takia että tuntuu ettei saa tarpeeksi hyvää sisältöä kuvattua? Tai kuvasi tai tarina ei erotu?  
Minä opetan sinua saamaan älypuhelimestasi kaiken potentiaalin irti! Opetan päivän aikana miten työssäsi voit ottaa ammattimaisia valokuvia puhelimellasi ja mitkä kaikki asiat siihen vaikuttaa. Tämän koulutuksen jälkeen toivon, että aktiivinen ja kevyt somettaminen sinun yrityksesi toiminnasta on sinulle helpompaa ja sinä ja yrityksesti tulette paremmin näkyviin. 

Päääperiaate someen kuvaamisella on: Kun sinä osaat ja näytät sen, niin asiakas kiinnostuu nopeammin ja sieltä syntyy toiminta ja myynti.

Koulutuksen ostaessasi saat:

  • Ennakkopuhelu (30 min) jossa analysoin somekanavasi ja annan jo heti ennen koulutusta kaksi vinkkiä mihin voit keskittyä ja kehittää. Tämän avulla saan myös tietää sinun henkilökohtaiset haasteesi somessa ja kuvauksessa.
  • Koulutuspäivän opit
  • Veraistukea muista yrittäjistä 
  • Suljettu FB – tukiryhmä jossa 1. vuoden etätuki ja ryhmän tuki

Koulutuksen sisältö: 

  • Valokuvauksen ABC 
  • Puhelimen kameran asetukset 
  • Tarinan kerronta kuvina ja videoina 
  • Henkilökuvaus, tuotekuvaus, mainoskuvaus
  • Workshop, jossa pääset ottamaan itsellesi kuvapankkia
  • Puhelimen kuvien kevyteditointi ja mahdolliset valmiit editointi paketit (presets) 

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa omalla osaamisella tai kanssani somePT valmennuksella. SomePT valmennus tarkoittaa sitä, että tulen yritykseesi kerran kuussa sovitusti ja autan sinua konkreettisesti eteenpäin Tunnin tapaamisessa käymme läpi tehdyt ja tulevat asiat ja mihin kannattaisi jatkossa keskittyä lisää. Ehdimme myös ottaa sinun puhelimeesi muutamia valmiita kuvia joita sinun on helppoa käyttää seuraavan kuukauden aikana. Valmennuskerta ja määrät yksilöidään aina sinun/teidän tarpeiden mukaisesti. 

Hinnasto

Koulutuspäivä ilman somept palvelua 520e
Koulutuspäivä + somept 3 krt = 880e
Koulutuspäivä + somept 6krt 1160e
Koulutuspäivä + somept 10 krt 1520e 

*hintoihin lisätään alv%


Jos yrityksessäsi on useampi työntekijä jonka toivoisit osallistuvan koulutukseen, kysy tiimialennusta tai isommille yrityksille omaa koulutusta.

Ilmoittaudu tai kysy lisää!