Siirry suoraan sisältöön

MITEN VOIN AUTTAA SINUA?

Valitse sen perusteella mitä haet.

SYVENNÄ YRITYKSEsi Mielikuvaa

”Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” -väite pätee mielestäni erityisesti yrityksiin liittyen. Ei ole yhdentekevää, miltä verkkosivun tai somessa olevat kuvat näyttävät. Vaikka teksti ja sisältö olisivat kuinka hyvät tahansa, voivat kehnot tai vääränlaiset kuvat antaa huonon ensivaikutelman. Pahimmassa tapauksessa potentiaalinen asiakas ei saa yrityksestä luotettavaa kuvaa eikä tutustu tarkemmin yritykseen, vaikka sen tarjoama palvelu tai tuote olisi hänelle tarpeellinen.

Olen itse ollut yrittäjänä noin yhdeksän vuotta, ja sinä aikana toiminut kahdella eri alalla, tehnyt tehnyt henkilöbrändilläni vaikuttajamarkkinointia sosiaalisessa mediassa sekä kouluttanut yrittäjiä somen käyttöön.
Tänä aikana olen oppinut yrityksen brändin rakentamisesta, mielikuvien luomisesta kuvan ja videon avulla sekä tietysti käytännössä sen mitä EI kannata tehdä. Ne jos mitkä on tärkeitä oppitunteja!

sisältö ja hinta

Yrityksen erilaisissa kuvauspalveluissa sisältö määrittelee kokonaisuuden ja hinnan.
Pakettiin sisältyy aina suunnittelupalaveri tai puhelu, jonka aikana käydään läpi mitä kuvilla halutaan tuoda esille. Kartoitan samalla toimintaanne ja siihen soveltuvia kuvausideoita. Valokuvauspaketti pitää sisällään aina suunnittelun, kuvauksen, mahdollisen esivalintagallerian sekä valmiit, teidän brändin tyyliin editoidut täysresoluutioiset kuvat suojatussa nettigalleriassa.

MITÄ TUNNETTA JA TARINAA KUVASI KERTOVAT ASIAKKAALLESI?

ASIAKASKOKEMUS SOULFIAYOGA

”Otin Silviaan yhteyttä, kun päätin launchata joogayritykseeni liittyvät kotisivut ja sosiaalisen median tilin nopealla aikataululla.
Silvia teki kalenteriin tilaa ja sai otettua kotisivujani varten upeita kuvia.

Pidän Silvian tavasta toimia valokuvaajana; hän on tarpeeksi suora ja antaa paljon erilaisia vinkkejä joten kuvattavana on helppo olla. Minulla oli selkeä visio itsellä minkä tyyppisiä kuvia haluan ja olin erittäin tyytyväinen myös editoinnin lopputulokseen.
Sain täydelliset boho-chic-yoga-kuvat kotisivuilleni, jotka vastaavat täysin sitä visuaalista brändäysilmettä, jota lähdin hakemaankin. Kiitos Silvia ❤️

Sofia @soulfiayoga

ASIAKASKOKEMUS KIRSI MÄNNISTÖ – RAVITSEMUSTERAPEUTTI

”Oli ihana kokemus olla Silvian kuvattavana ja nautin kuvauksesta, vaikka olin oman mukavuusalueen ulkopuolella. Silvia pulppusi koko ajan uusia ideoita minkälaisia eri tyyppisiä kuvia voisi ottaa. Olin ottanut mukaan rekvisittaa, vaikka ei minulla ollut aavistusta siitä miten niitä voisi kuvissa hyödyntää. Rekvisiitta pulmakin ratkesi helposti Silvian tehdessä upeat sommitelmat tuomistani tuotteista. Ainut ongelma tuli vasta, kun kuvat saapuivat ja niistä kaikista upeista kuvista piti valita ne mieluisimmat. 

Kokemus oli kaikkiaan rento, hauska ja erityinen, vaikka meitä oli useita kuvattavia samana iltana.” (Yrittäjien minikuvaus)

YRITYKSEN VALOKUVAUSPAKETTI ESIMERKIT:

(*Kaikki paketit sisältävät kuville jatkuvan/ vapaan käyttöoikeuden)

MINI

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvaushetken suunnittelu.

1,5h kuvaus yhdessä lokaatiossa
(esim. somekuvia ehtii ottamaan 2–3 eri asukokonaisuudella tai tähän mahtuu esim. pienen firman henkilöstökuvaus)

Esivalintagalleria ja 10 vapaavalintaista kuvaa jotka editoidaan yrityksen brändiä mukaillen
(Lisäkuvat 40e/kpl tai pakettitarjoukset)

YHT. 510e (+alv 24%)

TIIVIS

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvauspäivän suunnittelu.

Kuvauspäivä 3h: 2–3 eri lokaatiota
(Aikaa useammille kokonaisuuksille sekä yksityiskohdille. Voidaan myös yhdistää tilakuvausta ja henkilökuvausta.)

Esivalintagalleria ja 30 vapaavalintaista kuvaa jotka editoidaan yrityksen brändiä mukaillen
(Lisäkuvat 40e/kpl tai pakettitarjoukset)

YHT. 775e (+alv 24%)

HELAHOITO

Suunnittelupalaveri: brändin hahmotus, ideointi ja kuvauspäivän suunnittelu.

Kuvauspäivä 4–7 h
(Kokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaan ja lokaatioita voi olla useampi. Tässä voidaan yhdistää myös promo + juhlakuvausta)

Kuvamäärä sovitaan erikseen tarpeen mukaan tai koko galleria paketteina jolloin kuvaaja valitsee itse parhaat kuvat.

HINNAT ALKAEN 900e (+alv 24%)

JATKUVA

Tämän paketin sisältö suunnitellaan teidän jatkuvia tarpeita ajatellen.

Esim. 2–4 x vuodessa ”TIIVIS” -paketti tukemaan teidän kuvatarpeita.

Kuvamäärä sovitaan erikseen, riippuen kuvauspaketista ja kokonaisuudesta.  Jatkuvan yhteistyön etu on se, että tunnen yrityksen jo etukäteen eikä joka kerta tarvitse käydä laajaa tutustumiskeskustelua. Tämä helpottaa ja nopeuttaa suunnittelutyötä. Kuvaustyyli ja täten myös kuvat henkivät samaa linjaa vaikka vuodenaika, kuvattavat ja miljöö muuttuisivat.
Jatkuvan sopimuksen paketit 5% – 15% alennus, riippuen yhteistyön toistuvuudesta.

Somevalokuvaus Koulutus & SOMEPT

TULOSSA PIAN!
LANSEERATAAN JOULUKUUSSA 2023

SISÄLTÖ JA HINTA

TULOSSA PIAN!

Somevalokuvaus koulutus
& valmennus

Tämä koulutus on sinulle joka toivot oppivasi HELPOT ja NOPEAT tavat yrityksesi arkeen somettaa ja kuvata ammattimaisesti puhelimellasi, oman työsi ohella.

Aika on rahaa. Sen yrittäjät tietävät. Ammattikuvaajalle on paikkansa mutta puhelimella saa nykyään myös paljon aikaan ja se kannattaa hyödyntää!

Minä osaan valokuvaamisen ja somen, sinä osaat sinun ydinosaamisen. Kun nämä yhdistetään ja sinä saat kaiken potentiaalin nykyaikaisesta älypuhelimesta ja sen kamerasta irti yritystoimintasi arjessa, tulos on aikaa ja rahaa säästävä kiinnostava sisältö joka on teistä lähtevää.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT KOULUTUKSESTA TIEDON ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA !