Siirry suoraan sisältöön

Vastasyntyneen kuvaus ja perhekuvaus
”Newborn”

”Nauti siitä, se on pian ohi.”

Muistan kuulleeni tämän monen suusta odotus- ja vauva-aikana. Niin vaan joku oli silloin(kin) minua viisaampi. Vauva on tosiaan vastasyntynyt vain tuon aivan pienen hetken.

Vuodet äitinä eivät ole vielä paljastaneet minulle, voiko vanhemmuudesta nauttia kovempaa, jos siihen oikein kekittyy. Mutta sen olen huomannut, että kuvien kautta voin palata noihin tärkeisiin ja ohikiitäviin hetkiin.

Miksi newborn-kuvaus kotona?

Siksi että vastasyntyneen ikuistaminen alle 14 vuorokauden iässä tallettaa tuon ainutlaatuisen ajan, jolloin uusi perheenjäsen on saapunut elämäänne.

Minä kuvaan newborn-kuvauksen aina asiakkaan kotona muutamasta syystä:
1. Vastasyntyneen ja perheen ei tarvitse liikkua mihinkään.
2. Hyviä kuvia saadaan kotonakin. Itse rakastan kuvata luonnonvalolla, joten jos teillä on edes yksi ikkuna, saamme homman varmasti toimimaan.
3. Newborn-kuvauksessa on tärkeää, että teillä asiakkailla on mukava olla. Tätä kuvausta varten ei tarvitse siivota. Minä tuon rekvisiitan ja luon kuvauspaikan mikäli erikseen tarvetta.

Tämä palvelu on hyvä varata odotusaikana jo hyvissä ajoin vaikka tarkkaa syntymäpäivää ei tiedetäkään. Kun laskettu aika on varauskalenterissa, niin osaan säästää sinne aikaa joustamiseen, sitten kun on kuvauksen aika.

Joskus käy niin ettei alle 14 vuorokauden iässä vielä haluta tai pystytä kuvausta toteuttamaan. Ja tuon jälkeenkin yhteisen elämänne ikuistaminen on mahdollista ja aivan yhtä arvokasta.