Siirry suoraan sisältöön

Tanssin matka

ANNIN TARINA

”Näkyvätkö tunteeni? Olenko särkyneenäkin rakastettu, tulenko nähdyksi? 

Olin käynyt läpi omaa avioeroani, kun varasin Silvialta ajan voimaannuttaviin valokuviin.
Olin päässyt käsittelyssäni jo varsin pitkälle, ja halusin käydä kuvien, musiikin ja tanssin kautta tarinani läpi. Erityisesti toivoin, että monet eri tunteeni matkan varrelta näkyisivät kuvissa, ja saisin nähdä itseni herkkänä ja kauniina. 
Lähdin siitä pisteestä, että koin itseni mitättömäksi; aiemmin valokuvattavana olo tuntui epämiellyttävältä, samoin oman kuvan katsominen peilistä, koska en kokenut olevani kaunis, ja pelkäsin etten kelpaa.

Tunteiden näyttäminen ja tunnistaminen oli varsin vaikeaa – eihän minun tunteillani ollut niin väliä, pääasia etten saa rasittaa ketään ympärilläni olevaa.

Pitkin avioeroprosessia tuli päätettäväkseni, jatkanko itseni ohittamista, vai päättäisinkö opetella rakastamaan itseäni. Onneksi päädyin jälkimmäiseen.
Luukutin tuntikaupalla musiikkia, kohtasin tunteitani, opettelin tuntemaan omaa sydäntäni, uteliaalla ja avoimella asenteella.” 

”Jännitin kuvauksia,

koska kuvattavana olo on tosiaan ollut minulle aina varsin väkinäistä ja hankalaa. Puhumattakaan, että olisin alusvaatteillani toisen edessä, tunteeni paljastettuna. Tunnelma oli kuitenkin alusta asti lempeä ja rohkaiseva, todella luonteva. Taustalla soi valitsemani tärkeät laulut, joita olin kuunnellut tunteitani kohdatessa. Kun kävin läpi tarinaani tanssimalla ja uppoutumalla musiikkiin, Silvia kulki vierelläni, ikuistaen prosessini. Minun ei tarvinnut miettiä kuvauskulmia tai poseerauksia, vaan Silvia ohjeisti tarvittaessa, antaen kuitenkin myös tilaa minun kokeiluilleni. ”

”Jo itse kuvaushetki jäi tärkeäksi muistoksi itselleni,

koska uskalsin kertoa tarinani ja näyttää tunteeni, olla särkynyt ja herkkä.

Ja miten ihastuttava nainen kuvissa näkyy! Olin ällistynyt, että voiko se oikeasti olla minä. Ja hyviä kuvia on niin paljon, että oli vaikeaa valita parhaimmat. Kiitos Silvia, että avullasi sain kauniit muistot tarinastani. <3

Suru. Lohdutus. Viha ja pettymys. Irrottautuminen ja hyväksyminen. Ilo. Toiveikkuus. Lempeys. Rakkaus.

Olet rakas. Olet kaunis. Minä en jätä sinua enää ikinä yksin.

Rakkaudella minulle, minä <3 ”

Heidin boudoir

KLIKKAA TÄSTÄ

E&T boudoir

KLIKKAA TÄSTÄ

Portfolio

KLIKKAA TÄSTÄ